2006/11/03

A Goth sikeresen megérkezett Magyarországra


A 60-as 70-es évek rock, a 80-as évek szintipop, és a 90-es évek technomániája után újabb külföldről átvett stílus eresztett gyökeret hazánkban. A Goth megérkezett!
A ködös albionban csatangoló bátor magyar fiatal felfedezők megcsodálhatták már az angolszász országban immáron több mint 10 éves múltra visszatekintő, utcán is viselhető extravagáns, divatos, különös ruhakollekciókat, melyek egy bizarr, félelmet keltő középkori stílusú, vámpíros-barbáros szerepjátékokkal azonosuló felnövekvő nemzedék elengedhetetlen önmeghatározási kellékei. A rajongók között a hosszú haj, láncok, csatok, valóságtól elrugaszkodott eszmék, a művelt embereket meg-megmosolyogató, de igen részletesen kidolgozott fantáziavilág jellemző. Hazánkban talán a legnagyobb utcai Goth buli 2006. november 4.-én várható, mikor is a hagyományteremtő, nem ritkán vandálkodással párosuló szubkultúra számos tagja zenés, lakodalmas, magyar népzenei és amerikai rockmuzsika ötvözte zenei aláfestéssel, egész estés utcai pogózással ünnepel. Mindenkit szeretettel várunk, a rendezvény területére - egyszerű nézőként, szervezőként, vagy randalírozó huligánként - ahogy a fotón látható népszerű pólófeliratok is alátámasztják - sem belépő, sem alapszintű helyesírási követelmény nem szükséges.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

ott a hejem. kel néhány csimbokót növeszteni a hajampa esstig, de ott leszek.
kölccsönkérem szomszédom Marinénni zászlolyát is.

Névtelen írta...

remélem jut neked is hely a vonaton...

kíváncsi vagyok, mit szólsz majd, ha kiderül, hogy igazából a zs táborban anyádba verte valami "felszabadító" orosz katona és így fogantál...

Névtelen írta...

Te beszélsz itt alapszintű helyesírási követelményről??