2007/05/17

Critical Mass @ Home


Korunk energiaválságának megoldásai még mindig az ipari korban gyökeredzenek. Amint azt minden felelős környezetvédő tudja, a vízerőmű nem lehet megoldás. Az atomerőmű sem, sőt, az egyesek által jó megoldásnak tartott szélerőművekről kiderült, bizony rengeteg madár vesztette már életét a körbeforgó széllapátok irgalmatlan, könyörtelen csapásai által. Mi hát a megoldás, kedves bicikliző barátaim?

A megoldás itt van! Critical Mass Otthon!

A "Critical Mass Otthon" csomag tartalma egy könnyen összeszerelhető, áramfejlesztő szobabicikli, a szükséges adapterek utazáshoz, és a használati utasítás.

Legyél TE az atomerőmű, és a rendkívűl káros fosszilis üzemanyagok alternatívája! Mind szeretünk biciklizni - ne hagyd abba ezt a kellemes és egészséges mozgást se a munkában, se otthon! Többé nem kell egyhelyben ülnöd tétlenül, mindig tehetsz valamit a környezetedért!

Beszéld rá barátaidat, családodat - tekerjen együtt az egész vidám társaság egész nap a munkahelyen, és munka után, hazabiciklizés után otthon is, folyamatosan!

Ha elegen leszünk, ha megvan a kritikus tömeg, leszerelhetjük a paksi atomerőművet, és nem függünk többet sem a kőolajtól, sem az orosz gáztól!

Kedves barátaim, tekerjük ki magunkból az energiát, előre az energiafüggetlenség felé! Együtt sikerülni fog!




5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Cifrázhatod ecsém, akkor is csak egy nyálas buzizsidó vagy. ízirájder bazdmeg!!

Névtelen írta...

GO HOME GENYÓ!!!!!!!IZRAEL EGY KICSIT ARRÉBB VAN...

Névtelen írta...

Én is szeretem a zöldeket. Mint: saláta, uborka, paprika.

Látom tobzódnak a nyomákok.
És beszélnek idegenül!
Üdv: Elemé'

Névtelen írta...

"névtelen" neked nem adott nevet anyukád? vagy csak szégyelled, ciki? Te magyarabb vagy mint a "többi fasz"? Akkor menj vissza az ural hegység lábához sátorozni, ahonnan jöttél, vagy az atlantiszra ami már elsüllyedt vagy akár a szíriuszra is mehetsz felőlem, kedves honfitársam, grespik jánossal a fedélzeten... :)) De tudod mit, felőlem maradhatsz is, ahol vagy, egy "névtelen" az csak egy senkiházi.. :))

Névtelen írta...

Tegyük fel, hogy a történet nem kamu. Persze az, de tegyük fel. A végén azt írja, hogy kérjünk bocsánatot. Ezek nem normálisak, komolyan mondom (mert mindegyik júdeai ezt ismételgeti), mi a faszért kéne bocsánatot kérnünk? Az több mint hatvan éve volt, ki a faszt érdekel már az? Nem mi csináltuk a balhét, de még csak nem is a szüleink, nekünk nincs semmi közünk hozzá, miért kéne bocsánatot kérnünk? Kérjenek Ők, hogy minden hónapban holokauszt van, és a mi pénzünkből kárpótólják őket folyamatosan. Nem beszélve az országból kiszivárgó pénzekről...