2009/03/23

Nem akarja a milliárdos pluszbevételt a XI. kerület

Molnár Gyula polgármester, valamint az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők megtorpedózták a két nagy újbudai szórakozóhely, a Rio Cafe és a Zöld Pardon büntetését. Az ellenzék a hozzájárulás nélkül használt közterületekért elvileg kötelezően kirovandó tízszeres díjtétel behajtását indítványozta, de a kormányoldal leszavazta, így a kerület több mint egymilliárd forintos bevételtől esett el.

- Nézzék, nekem nagyon régi jó barátaim üzemeltetik ezeket a szórakozóhelyeket, évtizedes jó üzleti kapcsolataimat pedig nem fogom ilyen blőd hülyeség miatt tönkretenni, remélem megértik! - fakadt ki Molnár Gyula polgármester riporterünknek. - Én jó pénzt kapok azért, hogy ezek a lepukkant lebujok adó- és járulékmentesen, engedélyek nélkül üzemelhessenek egyre nagyobb és nagyobb forgalom mellett. Mi hasznom van nekem abból, hogy a barátaimnak keresztbe téve, magamra haragítsam őket, amikor ők mindig óramű pontossággal tömték meg a zsebem ropogós, friss készpénzzel? Az apró szivességekről, amit a barátaim megtesznek értem, mint például amikor három formás seggű kurva seggéről toltuk fel egymás után az utcákat az egyik népszerű hotelben - ahonnan egyébként jó kilátás nyílik az említett szórakozóhelyekre, tudom is én mi a nevük, amíg jön a lé, engem nem is érdekel - pedig már említenem is fölösleges, nem is szeretnék beszélni róla, mert az ilyen sikerek, amik az én életemet jellemzik, csak támpontot adnak a rosszakaróimnak és az irigyeimnek, hogy megpróbáljanak keresztbe tenni nekem. Szerencsére a barátaim az ilyen fontoskodó nyomorultakkal is el szoktak beszélgetni, nagyvonalúságukat jellemzi, hogy a tanácsadás részükről általában teljesen ingyenes és eddig mindig találtak megoldást! Köszönöm az interjút.

1 megjegyzés:

Celtic írta...

Es most a legjobb:
Mar semmit nem kap belole az onkori, mert az Obol XI. Kft-tol (Leisztinger Tamas) berelik a teruletet...Ezert erdemes volt :)